Wil je langskomen?

Als je wilt langskomen om te zien of ons koor iets voor je is, ben je van harte welkom; in buurtcentrum Hart van Noord op Kanaleneiland op de woensdagavond. Adres: Trumanlaan 60C. Meld je alvast als je belangstelling hebt, via: leden.lmw@gmail.com. Je kunt ter oriëntatie vrijblijvend twee keer meezingen.

Ook voor als je een andere vraag hebt.

Wil je Lid worden?

Om lid te worden hoef je geen koorervaring te hebben. Het is fijn als je over voldoende muzikaal gevoel en een voldoende zangstem beschikt.

Nadat je een paar keer met ons hebt meegezongen en als die kennismaking over en weer goed is bevallen, neemt onze dirigent een stemtest af. Hij adviseert je dan zo nodig hoe je bepaalde punten kunt verbeteren en bekijkt ook in welke stemgroep je het beste mee zou kunnen zingen. Als je geen of minder koorervaring hebt, koppelen we je in je stemgroep aan een meer ervaren koorlid. 

Bij optredens zingen we de liedjes zoveel mogelijk uit het hoofd, we verwachten dus wel dat je bereid bent de liedjes ook thuis te oefenen. Om de zangers op weg te helpen staan op onze website de teksten van de liedjes en de ingezongen liedjes zodat je 'op het gehoor' kan oefenen. Voor de liefhebbers is er bladmuziek.

Wil je ons boeken?

Als je ons koor wilt boeken voor een optreden vul dan bijgaand contactformulier in, dan neemt de 
pr-commissie zo snel mogelijk contact met je op. 

Contactformulier

 
   
 
 
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in